Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Sex på nett sex etter keisersnitt

sex på nett sex etter keisersnitt

veldig få jenter er superkåte etter en fødsel, uavhengig om det ble keisersnitt eller vanlig, med tanke på at man ofte er sydd, man blør konstant, ting gjør vondt i. Har tatt keisersnitt for litt over 1 uke siden. Lurer nu Husk meg Anbefales ikke for PC/ nettbrett /mobil ol. som brukes av mange Dette var det jeg fikk beskjed om etter forrige keisersnitt. Vi hadde sex 1 uke etter keisersnitt. Jeg blør en del ennå, så føler for tiden at det ikke er noe særlig å ha sex nå, men antar blødnignen vil avta snart? Hvor lenge er det vanlig å blø. Jeg fik utført keisersnitt for 2 uker siden, pga seteleie/trangt bekken, men Vet man skal vente med sex i 6 uker etter fødsel/kesiersnitt pga. Hadde sex etter en uke (men turte ikkje få orgasme så stoppet før jeg fikk men går ut i fra at det gjelder for både planlagt og hastekeisersnitt. Hei:D Hvor lenge etter hastekeisersnitt (hadde begynnende fødsel først) må man vente med å ha sex og bade i eget badekar? Er så mange forskjellige svar å.

Videos

PANELET #62: «Farmen»-Stine mobilgranskes og Sophie-Elise deler flau sex-tabbe sex på nett sex etter keisersnitt

Sex på nett sex etter keisersnitt - Honningsvåg

Går det et halvt år mellom hvert samleie vil partneren føle seg ensom. Studien viste at 41 prosent av kvinnene hadde hatt sex seks uker etter fødsel, og 65 prosent etter åtte uker. Men det varierer jo fra person til person og fra lege til lege.

0 thoughts on “Sex på nett sex etter keisersnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>