Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Sex møteplass piercing i klitten

sex møteplass piercing i klitten

Jeg vurderer sterkt å få meg en piercing i klitten (liten ring med kule). Du vil nok neppe ha lyst til å ha sex umiddelbart etterpå, da det kommer. Jeg vurderer veldig sterkt å ta piercing i klitorishetta, hva synes dere om det? Jeg har hatt kjempelyst lenge, men da jeg vurderte det i sommer. Jeg har piercing i "forhuden" på klitoris, har hatt den i år nå tror jeg. Og i forhold til sex? hvor lang tid ventet du med å ha sex etter du tok.

Videos

Harry Potter And The Secret Porn Basement [Full-HD] English subbed

Sex møteplass piercing i klitten - Bryne norsk

Den ble bedre i en liten periode, men så ble det bare verre og verre. Mylian Innlegg: Del Upassende innlegg? SEX I SÆRKLASSE Forførelseskunst 5. sex møteplass piercing i klitten Jeg vurderer veldig sterkt å ta piercing i klitorishetta, hva synes dere om det? Jeg har hatt kjempelyst lenge, men da jeg vurderte det i sommer. Worlds Hardest Sex Sykepleier Drakt Dåvøy Sextreff Haugesund Sex Utendørs Where Can I Watch One Piece Hentai Sexy Sko Faksdal Møtested Og Finner. En piercing i navelen kan være bra, hvis du har kropp som passer til det. Altså, en ring som er piercet over klitten, med en ring hvor kula i ringen ligger PÅ.

0 thoughts on “Sex møteplass piercing i klitten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>