Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Møteplasen sex etter keisersnitt

møteplasen sex etter keisersnitt

Vet ikke om jeg plasserer dette innlegget på rett sted,men jeg har spørsmål ang ny graviditet etter keisersnitt. De av dere som har fått en liten. jeg er sånn i tvil for tiden. Fikk en nydelig sønn den 17 november og har egentlig ønsket oss 2 tette. Vi prøvde i nesten 2 år, jeg fikk aldri. Har tatt keisersnitt for litt over 1 uke siden. Lurer nu på når man kan ha sex. Noen som vet??.

Skudeneshavn pornofilmer: Møteplasen sex etter keisersnitt

Møteplasen sex etter keisersnitt 179
Møteplass for gifte erotikske noveller Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Kanskje dette bare er noe etter operasjonen, at arret etter keisersnittet har strammet opphuden mer på den ene siden enn andre? Jeg vet ikke spesielt mye om dette, men jeg har en venninne som etter keisersnitt ble gravid med nestemann når babyen var 3 mnd gammel. Videresend siden med e-post. Forhold, sex og samliv. Har tatt keisersnitt for litt over 1 uke siden.
MANN SØKER MANN SEX BONDAGE 508
TINDER NORGE GPUNKT Finn flere innlegg fra bergknatten. Vanskelige følelser og pinlige spørsmål. Øre, nese, hals Mads H. Alt innhold © SnartGravid. Sikkert et helt tåpelig spørsmål for mange,men jeg lurer.

Videos

Part 6 - Scaramouche Audiobook by Rafael Sabatini - Book 3 (Chs 01-04) Vet ikke om jeg plasserer dette innlegget på rett sted,men jeg har spørsmål ang ny graviditet etter keisersnitt. De av dere som har fått en liten. Har tatt keisersnitt for litt over 1 uke siden. Lurer nu på når man kan ha sex. Noen som vet??. Datteren vår ble forløst med keisersnitt, og i ettertid har jeg fått høre at det er vanskeligere å bli gravid igjen etter keisersnitt enn etter vanlig.

0 thoughts on “Møteplasen sex etter keisersnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>