Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Moteplass penis ring

Ved valg av penisring er det viktig at man først måler, slik at man kjøper rett størrelse. Er ringen for liten kan det gi smerter når penis blir fullt. Hvis du ikke er unormalt utstyrt i den ene eller andre retningen, vil en penisring med en indre diameter på 4,5 cm passe godt. Det finnes imidlertid både større og. En penisring er en enkel ring av for eksempel gummi eller tøyelig plast som man trer på penis. Ringen er forholdsvis stram og hindrer delvis blodet i.

Videos

Penisring zu eng Norges møteplass for Hjelpemidler til funksjonshemmede og eldre. blant annet penispumpe og penisring som gjør at ereksjonen holder lenger under samleie. En penisring kan både være til glede for han og for henne, med og uten vibrator, være ereksjonsfremmende og til og med stimulere testiklene. En penisring er en enkel ring av for eksempel gummi eller tøyelig plast som man trer på penis. Ringen er forholdsvis stram og hindrer delvis blodet i.

0 thoughts on “Moteplass penis ring”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>