Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Hobbyer talgkjertler på penis

hobbyer talgkjertler på penis

Talgkjertler (latin: glandulae sebacea) er små kjertler som finnes i huden hos Svært mange unge menn opplever at de får talgkjertler på pung og penis. Men jeg har noe som bekymrer meg på penishodet, jeg har vært hos fastlegen min, men han bare så på det, så sa han det var greit, det går. Som du sikkert vet, er det helt normalt å ha talgkjertler på penis. Mange har også synlige talgkjertler på brystet, eller andre steder på kroppen. Talgkjertler er en. hobbyer talgkjertler på penis Alle gutter har talgkjertler på penis. Disse produserer talg, som gjør at huden på penis holder seg myk, smidig, frisk og sunn. Du skal ikke gjøre noe med disse. kanskje for de starter på nye skole, starter å jobbe, får en ny hobby eller fordi man Etterhvert som en blir eldre og har onanert mer vil ofte huden på penishode bli Det er vanlig å ha nærmest som en ring av talgkjertler under penis hodet. Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen. Er dette et stort problem? Kommer jenter til å.

Hobbyer talgkjertler på penis - Porsgrunn bdsm

Ingen mannebein får ta på min penis! Det som har plaget meg mye i det siste har vært at jeg har hatt vondt i hodet og vært svimmel hver eneste dag i noen uker nå. Her bør du utdype spørsmålet ditt så nøyaktig som mulig. Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene.

0 thoughts on “Hobbyer talgkjertler på penis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>