Category Archives: Gratis sextreff Måløy

Eldre damer og yngre menn barbert underliv

eldre damer og yngre menn barbert underliv

Da jeg var yngre tok jeg vekk alt. Og MIN mann liker at alt er barbert vekk, samme gjør jeg. det vel ikke du eller andre damer som skal vurdere andres " dåser" (herregud for et vulgært uttrykk, hva skjedde med " underliv "?). En gang i tiden pleide jeg å barbere en V over kuken, men så fåkket er grunnen til at de fleste unge kvinner OG menn groomer underlivet i. Missliker menn dama di dersom hun ikke er konstant glattbarbert? I underlivet barbere jeg meg bare innimellom, men nå er jeg jo singel og.

Eldre damer og yngre menn barbert underliv - Levanger

Litt gjør meg ikke noe, men aller helst glattbarbert. Spiser du matpakka di? eldre damer og yngre menn barbert underliv

Videos

The Madness Of Max En gang i tiden pleide jeg å barbere en V over kuken, men så fåkket er grunnen til at de fleste unge kvinner OG menn groomer underlivet i. Da jeg var yngre tok jeg vekk alt. Og MIN mann liker at alt er barbert vekk, samme gjør jeg. det vel ikke du eller andre damer som skal vurdere andres " dåser" (herregud for et vulgært uttrykk, hva skjedde med " underliv "?). Det tror jeg er årsaken til at de fleste jenter (og gutter) barbere seg nedentil. Et frodig underliv er bare voksent og fint synes jeg! . når de ser den kvinnelige delen nybarbert, ser dere på eldre menn som shaver seg i ansiktet.

0 thoughts on “Eldre damer og yngre menn barbert underliv”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>